Antena Meniu Search
x

Sorin Apostu, CONDAMNAT la patru ani şi şase luni de ÎNCHISOARE

Acesta a fost condamnat pentru luare de mită. Decizia este definitivă şi executorie. Soţia lui Apostu a fost condamnată la trei ani cu suspendare

Acesta a fost condamnat pentru luare de mită. Decizia este definitivă şi executorie. Soţia lui Apostu a fost condamnată la trei ani cu suspendare

Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia au fost arestaţi preventiv în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, de Curtea de Apel Cluj.

Potrivit DNA, primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru luare de mită în formă continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influenţă în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (23 acte materiale) şi primire de foloase necuvenite.

Sorin Apostu a demisionat din funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, demisia fiind înregistrată în 15 februarie 2012 la Registratura Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Sorin Apostu, CONDAMNAT la patru ani şi şase luni de ÎNCHISOARE