Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu, preşedinte interimar la Camera Deputaţilor. Nicolae Ciucă şi-a depus mandatul

Sorin Grindeanu este noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 11:03

Sorin Grindeanu, preşedinte interimar la Camera Deputaţilor
- Mediafax Foto / Eduard Vinatoru / Hepta

Sorin Grindeanu a fost votat cu 7 voturi. Patru voturi au venit de la PSD, unul de la UDMR, unul de la AUR şi unul de la minorităţi. Social-democratul Sorin Grindeanu a fost votat, marţi, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, preşedinte interimar al forului legisltiv, cu voturile AUR şi UDMR. Liberalii nu au fost prezenţi la şedinţă. Au fost două propuneri, Sorin Grindeanu, de la PSD şi Cristina Prună, de la USR.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că s-a format o majoritate în Biroul Permanent al Camerei care l-a votat preşedinte interimar, el precizând că PNL nu l-a votat, infirmând că s-a creat o nouă majoritate în Parlament cu liberalii.

”A fost un vot în care cei de la PSD şi toţi ceilalţi, şapte, adică o majoritate, au votat pentru mine. Următoarea propunere era doamna Cristina Prună, dar, având eu majoritatea, nici nu s-a mai supus la vot”, a spus Grindeanu.  Întrebat dacă acest vot în Biroul Permanent arată o nouă majoritate cu PNL, Grindeanu a arătat că el nu a primit voturile PNL. ”A fost un vot în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, PNL-ul nu m-a votat”, a afirmat el.

Nicolae Ciucă, premierul desemnat, şi-a depus mandatul. Nicolae Ciucă nu a mai mers fizic la Parlament pentru a depune mandatul, ci a trimis doar o scrisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu, preşedinte interimar la Camera Deputaţilor. Nicolae Ciucă şi-a depus mandatul