Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Subprefectul de Călărași, filmat în ipostaze indecente. Ionuţ Petruș Stan apare în chiloți, beat și mâzgălit pe față

Ipostaze indecente în care a fost surprins deputatul PSD, Ionuţ Petruş Stan. Desemnat subprefect al județului Călărași în ianuarie 2024, politicianul a fost surprins în ipostaze compromiţătoare.

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 20:18

În mai multe imagini apărute pe reţelele de socializare, el apare la diverse petreceri ale partidului în chiloți, dormind pe jos în lift, dansând cu un pistol în mână sau înjurând. În plus, într-o fotografie apare şi mâzgălit pe faţă.

Subprefect, în ipostaze indecente 

Nu este exclusă posibilitatea ca deputatul să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe intezise de lege. 

Vezi și

Imaginile compromiţătoare au început să circule pe mai multe reţele de socializare, după ce iniţial au fost distribuite pe grupurule interne ale structurii de tineret PSD din județul Călărași. Ionuț Petruș Stan a fost numit subprefect la începutul anului, iar în urma scandalului şi-a anunţat demisia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă gândiţi să vă întoarceţi din vacanţă din cauza ciclonului de pe litoral?
Observator » Ştiri politice » Subprefectul de Călărași, filmat în ipostaze indecente. Ionuţ Petruș Stan apare în chiloți, beat și mâzgălit pe față