Antena Meniu Search
x

Tăriceanu: "Nu voi vota prelungirea stării de urgență, nu putem să paralizăm o țară întreagă!"

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că nu va vota decretul de prelungire a stării de urgență cu 30 de zile în România. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.04.2020, 14:50

Tăriceanu: Nu voi vota prelungirea stării de urgență, nu putem să paralizăm o țară întreagă! - Hepta
  • Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență cu 30 de zile.
  • Președintele le-a cerut românilor să stea acasă.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că nu va vota decretul de prelungire a stării de urgență cu 30 de zile în România. 

Anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu vine la scurt timp după ce Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență pe teritoriul României pentru încă 30 de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, odată cu emitere drecretului prezidențial, că  pericolul nu a trecut, iar o relaxare a restricţiilor, cum cer ”cu inconştienţă” unii politicieni, ar duce la o creştere vertiginoasă a cazurilor.

Preşedintele le-a cerut românilor să stea acasă petnru a nu ajunge pe un pat de spital, pentru a ne putea recăpăta viaţa cât mai repede, avertizând că altfel vom avea un număr de cazuri şi de decese foarte mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Tăriceanu: "Nu voi vota prelungirea stării de urgență, nu putem să paralizăm o țară întreagă!"