Antena Meniu Search
x

Video Tensiuni în Coaliţie! Marcel Ciolacu ameninţă cu demisia şi alegerile anticipate. Nicolae Ciucă: Nu se pune problema

Tensiuni majore în Coaliţie, după ce premierul Marcel Ciolacu a ameninţat cu demisia si alegeri anticipate, dacă liberalii nu sunt de acord cu măsurile de austeritate propuse de social-democraţi pentru mediul privat. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 08:21

Vezi și

Cei de la PNL, care-si redescopera ideologia pierdută, le consideră socialiste şi spun că încalcă toate principiile liberalismului.

Marcel Ciolacu ameninţă cu demisia şi alegerile anticipate

În consecinţă, la nivel declarativ, au venit cu un soi de contra ultimatum si se declară dispuşi - la rândul lor - să meargă la alegeri anticipate, dacă social-democraţii forţează adoptarea măsurilor fiscale. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, speră ca Marcel Ciolacu să revină la sentimente mai bune.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: Ne-am străduit atât de mult timp să asigurăm stabilitate, ne-am străduit să asigurăm trecerea țării prin aceste momente dificile, ca acum, când este nevoie mai mult ca oricând de stabilitate politică, de stabilitate economică să discutăm de astfel de chestiuni? Deci nu se pune problema. Eu sunt convins că premierul Marcel Ciolacu, așa cum îl cunosc, nu cedează la un astfel de moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Tensiuni în Coaliţie! Marcel Ciolacu ameninţă cu demisia şi alegerile anticipate. Nicolae Ciucă: Nu se pune problema