Antena Meniu Search
x

Miniştrii PNL au demisionat. Noul Guvern, prezentat marţi în Parlament

Toţi miniştrii liberali ai cabinetului Ponta şi-au prezentat demisiile la Palatul Victoria.

Vezi și

UPDATE - Traian Băsescu a semnat decretele de numire în funcţie a ministrilor interimari. În acest moment, din cele 17 ministere 9 au miniştrii interimari.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că această situaţie arată un Guvern instabil şi că speră ca până marţi, premierul să treacă prin Parlament cu o nouă structură guvernamentală.

După decizia PNL-ului de a ieşi de la guvernare, Victor Ponta a anunțat că marțea viitoare se va prezenta în fața Parlamentului cu un nou guvern, pentru formarea căruia va începe discuții cu UDMR.

Primele declaraţii ale şefului Executivului au vizat ideea stabilirii unei noi majorităţi. "Nu, nu am avut asemenea discuții, dar o să avem în perioada următoare, pentru a avea o majoritate stabilă în Parlament", a declarat Ponta.

Victor Ponta a anunţat că, în urma demisiei liberalilor va numi miniştri interimari dintre cei care ocupa deja funcţii în Guvern.

Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Miniştrii PNL au demisionat. Noul Guvern, prezentat marţi în Parlament