Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu îşi doreşte unirea cu Republica Moldova

Preşedintele Traian Băsescu spune că următorul proiect de ţară pentru România este întregirea ţării, spunând că, dacă în Republica Moldova va exista un curent unionist, ţara noastră este pregătită pentru acest lucru

"Un popor, când are ocazia să fie împrenă, nu va renunţa. Nu mizez pe oameni politici, toată acţiunea mea legată de Republica Moldova a fost legată de ideea că poate ne vom uni, ştiu că nu e momentul acum, dar (...) acest lucru se va întâmpla, pentru că sângele apă nu se face", a spus Traian Băsescu la postul naţional de televiziune.

Întrebat dacă s-a consultat cu diplomaţia din România, cu ministrul de Externe, preşedintele a răspuns: "Mă tem că, până una alta, cel care trebuie să dea tonul în politica externă sunt eu. Nu cred că trebuia să iau o aprobare de undeva. Credeţi că ministrul Corlăţean nu ar fi de acord cu unirea celor două state româneşti?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu îşi doreşte unirea cu Republica Moldova