Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traian Băsescu nu se dă dus de acasă

Astăzi este ultima zi în care mai poate locui în Vila Lac 3. Pentru că orice preşedinte vine, dar mai şi pleacă chiar şi din reşedinţa prezidenţială

de Redactia Observator

la 19.02.2015 , 19:52

Astăzi este ultima zi în care mai poate locui în Vila Lac 3. Pentru că orice preşedinte vine, dar mai şi pleacă.chiar şi din reşedinţa prezidenţială

Doar că aşa cum ne-a obişnuit până acum, Traian Băsescu forţează tiparele şi legea.

Chiar dacă a visat la un adevărat domeniu regal, pe malul lacului Snagov, de peste 25 de hectare, Guvernul i-a atribuit lui Traian Băsescu o casă la doi paşi de cea în care locuieşte acum. Cu mult sub confortul în care încă mai stă. Imobilul fostului preşedinte este în strada Gogol şi a fost locuit de Mioara Roman vreme de 25 de ani.

Vezi și

Nici urmă de cutii, sacoşe şi bagaje. La Vila Lac 3 e linişte, deşi astăzi ar expira termenul legal de 60 de zile în care fostul preşedinte trebuie să elibereze reşedinţa pe care a avut-o în perioada mandatului.

Apropiaţi ai lui Băsescu susţin că termenul de eliberare a reşedinţei se aplică din momentul atribuirii noii case de protocol. Echipa Observator a insistat la RAAPPS pentru o clarificare, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri politice » Traian Băsescu nu se dă dus de acasă