Antena Meniu Search
x

Un politician din Brăila, ordin de protecţie împotriva soţiei care l-ar fi bătut. Bărbatul a plecat de acasă de frica femeii

Un fost candidat la primărie din Făurei, actual consilier local, a cerut ordin de protecţie împotriva soţiei, pe care o acuză că l-a bătut.

de Monica Palade

la 19.10.2021, 12:59

Un politician din Brăila, ordin de protecţie împotriva soţiei care l-ar fi bătut - Facebook

Gabriel Grigore Mocanu susţine că, în timp ce stătea acasă cu copilul lor de 9 ani în faţa televizorului, femeia, care era băută, a intrat pe uşă, cerându-i acestuia să bea împreună. Cum bărbatul a refuzat-o, aceasta s-a înfuriat teribil şi a trecut la atac.

„A început să-l loveasca cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona feţei, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că şi în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soţia sa”, se arată în documentul depus la Judecătoria Făurei, potrivit DEBRAILA.ro.

Bătut de soţia băută

Episodul violent a avut loc pe 13 octombrie, iar politicianul a sunat la 112 ca să ceară ajutorul poliţiştilor. Bărbatul susţine şi că a fost nevoit să plece de acasă de teamă. De cealaltă parte, soţia susţine contrariul. Femeia a afirmat în faţa instanţei că „soţul sau o bate, dar nu a vrut să-l faca de râs”. Instanta nu a crezut-o, însă.

Pe acelaşi subiect

„Toate aceste probatorii denota un comportament agresiv in cadrul familiei, pe fondul consumului de alcool, comportament nejustificat si de natura a crea o permanenta stare de temere si avand aptitudinea de a duce la comiterea unor fapte de violenta sporita. (…) Astfel, instanta, cercetand probele, considera ca emiterea unui ordin de protectie impotriva intimatei reprezinta o masura necesara, proportionala cu scopul urmarit si de asemenea este o masura rezonabila prin prisma circumstantelor cauzei, in lumina probelor administrate. (…) Instanta va admite cererea privind emiterea ordinului de protectie împotriva intimatei si va obliga intimata ca, pe o durata de 3 luni de la emiterea prezentului ordin de protectie, sa pastreze o distanta de minim 50 de metri fata de victima”, se arată în decizia judecatorului.

Instanţa a decis şi că „ramanerea intimatei in proximitatea victimei prezinta un pericol pentru integritatea psihica si fizica a acesteia, existand suficiente indicii ca intimata ar putea savarsi noi acte de violenta”.

Femeia a atacat cu apel decizia Judecatoriei Faurei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Un politician din Brăila, ordin de protecţie împotriva soţiei care l-ar fi bătut. Bărbatul a plecat de acasă de frica femeii