Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai bune clarvăzătoare din România aruncă bomba: EL va câştiga, sută la sută!

Una dintre cele mai căutate şi apreciate clarvăzătoare din România face dezvăluiri senzaţionale despre competiţia dintre cei doi candidaţi la preşedinţia ţării

Una dintre cele mai căutate şi apreciate clarvăzătoare din România face dezvăluiri senzaţionale despre competiţia dintre cei doi candidaţi la preşedinţia ţării

Mai este puţin până la confruntarea finală dintre cei doi, însă cu ajutorul magiei albe, Iohannis şi Ponta au fost analizaţi pe toate fetele, câştigătorul dintre ei fiind dat "sută la sută" încă de acum.

Dincolo de sondajele comandate de partidele politice, de televiziuni sau firmele independente ce fac sondaje de piaţă, cei care practica magia albă au şi ei răspunsul "sută la sută sigur" la întrebarea care stă pe buzele tuturor romanilor: Cine va fi următorul preşedinte al României?

Una dintre cele mai căutate şi apreciate clarvăzătoare din ţară şi-a pregătit arsenalul de misticism, a deschis cărţile şi face dezvăluiri despre competiţia dintre cei doi candidaţi pentru scaunul de la Palatul Cotroceni. Sute de persoane, din toate categoriile sociale, au apelat de-a lungul timpului la cea cunoscută ca tămăduitoarea Sara Adela, practicantă de magie albă ce este şi prezicatoare-clarvazatoare. Aceasta povesteşte că a fost apelata chiar şi de către membrii partidelor politice aflate în cursa prezidenţială pentru a afla răspunsul mult căutat, scriu cei de la Bună Ziua Iaşi.

"Am deschis cărţile de mai multe ori, atât pentru curiozitatea mea personală, dar şi pentru că am fost căutată de mai multe persoane importante care au vrut să afle răspunsul. Pot să vă spun că domnul Ponta va câştiga, sută la sută el iese preşedinte. Nu spun asta pentru că ţin cu dumnealui, bine ar fi fost să iasă domnul Iohannis pentru că este un om mult mai sincer decât domnul Ponta. Ar fi fost mai bine pentru toată România să iasă Klaus Iohannis. Nu ştiu dacă vă dezamăgesc cu acest răspuns, dar asta este viaţa, în carte aşa s-a arătat", spune clarvăzătoarea Sara Adela.

"Iohannis este sincer şi drept, dar Ponta e mai viclean"

"Ponta o să fie cu siguranţă patru ani preşedinte, nimeni nu-l va da jos pentru că este foarte inteligent şi viclean. Naivitatea lui Iohannis l-a costat cel mai mult, este prea credul şi pe baza asta o să piardă. El este un om foarte sincer, dar are încredere prea mare în cei din jurul lui. În schimb, Ponta este mai isteţ, mai viclean şi iese cu siguranţă. Cu mâna pe inima vă spun, încă de la primul tur am deschis cartea pentru amândoi şi am văzut cum stau lucrurile. Chiar şi cu Ponta, lucrurile o să stea puţin mai bine decât înainte, dar cel mai bine pentru toată România ar fi fost cu Iohannis preşedinte", mai spune clarvăzătoarea Sara Adela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Una dintre cele mai bune clarvăzătoare din România aruncă bomba: EL va câştiga, sută la sută!