Antena Meniu Search
x

Victor Ponta îl avertizează pe Liviu Dragnea cu o fotografie misteroasă: "Ştiu că moare de frică"

Victor Ponta a lansat un avertisment public pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea. Fostul premier îl avertizează pe Dragnea că dacă strică dezbaterile de la moţiunea de cenzură, chiar dacă nu are şanse să fie votată, va publica o serie de fotografii misterioase.

Victor Ponta a lansat un avertisment public pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Fostul premier îl avertizează pe Dragnea că dacă strică dezbaterile de la moţiunea de cenzură, chiar dacă nu are şanse să fie votată, va publica o serie de fotografii misterioase.

”Mâine este o moţiune de cenzură la adresa Guvernului / chiar dacă nu există şanse să fie adoptată trebuie să folosim acest moment pentru a discuta despre adevăratele probleme ale guvernării: inflaţia uriaşă şi creşterea creditelor, deficitul bugetar şi comercial galopant, lipsa investiţiilor publice şi a absorbţiei fondurilor europene, politizarea şi căpuşarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructură mare sau de mediu, samd!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victor Ponta mai afirmă că, spre deosebire de George Maior sau Eduard Hellvig, care au obligaţia instituţională de a nu riposta la ”mizeriile lui Dragnea”, el a tăcut din respect faţă de statul român şi din jena de a “spăla în public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”.

”Aşa că m-am decis să prezint o fotografie-avertisment pentru Dragnea / ştiu că va înţelege mesajul meu, ştiu că moare de frica celor de care a spus că nu îi este frică, şi îi cer ca mâine să ne lase să discutăm în Parlament despre problemele guvernării fără să îşi mai pună Propaganda să ne intoxice cu marota «Statului Paralel»!”, încheie Victor Ponta, publicând o fotografie în care apar el, Dragnea şi George Maior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta îl avertizează pe Liviu Dragnea cu o fotografie misteroasă: "Ştiu că moare de frică"