Antena Meniu Search
x

Video Vineri aflăm dacă mai sunt sau nu bani de pensii. Raluca Turcan a aprins scandalul în PNL: "Florin, joci poker până şi banii de pensii". Reacţia lui Cîţu

Alianţa şi rezultatul negocierilor cu PSD creează tot mai multe tensiuni între liberali şi preşedintele partidului Florin Cîţu.

de Redactia Observator

la 22.11.2021, 16:16

Vezi și

Tot mai mulţi lideri îi cer demisia din partid. Este şi cazul ministrului Interimar al Muncii, Raluca Turcan care susţine că Florin Cîţu a negociat cu PSD, cităm, "pentru un colț de pâine". Mai mult, aceasta îl acuză că a luat bani din fondurile de la minister la rectificarea bugetară, doar ca să dea bine în cifre, aşa că de vineri nu vor mai fi bani de pensii şi salarii. Într-un mesaj trimis pe grupurile interne ale PNL, Raluca Turcan îi spune preşedintelui PNL că este dispus "să joce la poker până și banii de pensii". Şi alţi lideri, printre care şi Dan Motreanu, şeful PNL Giurgiu îi cer demisia, nemulţumiţi de modul în care se împarte puterea cu PSD.

Florin Cîţu, reacţie după ce Raluca Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii: "E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt!"

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, luni, acuzaţiilor aduse de Raluca Turcan, care, într-un mesaj intern în partid, scria că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii. E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri, a spus Cîţu la sediul partidului.

”Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut, luni, demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a spus Turcan.  În replică, premierul interimar Florin Cîţu a răspuns: "Este ministrul Muncii. Să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri (de pensii şi alocaţii – n.r.)”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Vineri aflăm dacă mai sunt sau nu bani de pensii. Raluca Turcan a aprins scandalul în PNL: "Florin, joci poker până şi banii de pensii". Reacţia lui Cîţu