Antena Meniu Search
x

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii: ”Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze”

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și deputat PNL, a scris într-un mesaj postat pe Facebook că actuala guvernare nu are ”nicio scuză”, după tragedia de la spitalul din Constanța. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2021, 16:35

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii: ”Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze”
Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii: ”Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze” - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Violeta Alexandru a scris, în mesajul postat pe Facebook, că banii publici sunt gestionați prost în România și că, deși se anunță achiziții sofisticate de noi tehnologii, la noi nu se găsesc bani de prize, clanțe și vecuri. Mai mult, scrie fostul ministru, ”noi nu avem simțul răspunderii individuale” și, atunci când se întâmplă o tragedie, nu se schimbă nimic pe fond.

”Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se așterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe românește. Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar Șefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilități manageriale. După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva. Noi nu avem simțul răspunderii individuale în România, în sistemul public e jale. Peste toate acestea, să nu uităm deciziile luate din presiunea pilelor/relațiilor. Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitație (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranțe), pe urmă presa se mută la alt subiect și, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond. În sistemul public, mereu e de vină altcineva.

Bani publici sunt în România. Sunt gestionați prost. Se anunță mari și sofisticate achiziții de noi tehnologii și nu se găsesc bani de prize, de clanțe, de becuri. Țara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticați, ne jignește să facem curățenie, ordine la nivelul lucrurilor simple. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenții și orgolii, cu răutate și fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze. Condoleanțe!”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii: ”Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze”