Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, dezbateri în paralel. Aria cercului, problema zilei

Cele două dezbateri pentru alegerile prezidenţiale s-au blocat în. aria cercului. Viorica Dăncilă a greşit răspunsul, iar Klaus Iohannis a tăcut atunci când a fost invitat să spună formula matematică. Preşedintele şi fostul premier s-au duelat de la distanţă.

de Redactia Observator

la 20.11.2019, 21:33

Vezi și

Cele două dezbateri pentru alegerile prezidenţiale s-au blocat în aria cercului. Viorica Dăncilă a greşit răspunsul, iar Klaus Iohannis a tăcut atunci când a fost invitat să spună formula matematică.

Preşedintele şi fostul premier s-au duelat de la distanţă. Iar răspunsurile oferite au fost tema principală de dezbateri şi pentru românii din ţară, dar şi pentru cei din străinătate.

Timp de două ore şi jumătate, fiecare candidat a avut propria sa dezbatere. Unul dintre jurnaliști a întrebat-o pe Viorica Dăncilă cum se calculează aria cercului, după ce fostul premier a afirmat că a oferit elevilor din Videle meditaţii gratuite la matematică. Răspunsul a fost greșit. Iohannis, la rândul lui, a preferat un zâmbet în locul formulei de calcul.

Duminică, românii vor alege cine va conduce ţara pentru următorii cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, dezbateri în paralel. Aria cercului, problema zilei