Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: "Fac apel la preşedintele Iohannis să nominalizeze azi un premier" (Video)

Viorica Dăncilă a făcut primele declaraţii, după ce Parlamentul a trecut moţiunea de cenzură a Opoziţiei. Premierul a precizat că face apel la preşedintele Iohannis să nominalizeze cât mai repede un premier care să-şi asume guvernarea începând chiar de astăzi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.10.2019, 15:10

- Observator.tv

Viorica Dăncilă a făcut primele declaraţii, după ce Parlamentul a trecut moţiunea de cenzură a Opoziţiei.

Premierul a precizat că face apel la preşedintele Iohannis să nominalizeze cât mai repede un premier care să-şi asume guvernarea începând chiar de astăzi.

Dăncilă, apel la Iohannis să numească un premier cât mai repede

"Le doresc mult succes şi le doresc să vină în plen cât mai repede, cu o nouă formulă guvernamentală şi cu un nou Guvern. Fac apel la preşedintele Iohannis să nominalizeze un premier, astfel încât să-şi asume guvernarea, începând chiar de astăzi", a precizat Viorica Dăncilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parlamentul a adoptat în cursul zilei de astăzi moţiunea de cenzură a Opoziţiei, cu 237 de voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: "Fac apel la preşedintele Iohannis să nominalizeze azi un premier" (Video)