Video Cum să prepari cea mai gustoasă umplutură pentru pastele ravioli
Ziua de vineri este egală şi cu răsfăţul culinar. Cum poţi să prepari rapid cea mai gustoasă umplutură pentru pastele ravioli?
Chef Alfredo: M-am gândit la o pappardella, o pappardella umplută. Foaia de aluat trebui să fie clar una subţire. Îl terminăm apoi cu diferite forme. Punem smântână, cu ceapă şi un cartof, pentru a-i da consistenţă. Aceasta este umplutura noastră. Puteţi folosi ciuperci pioppini sau porcini, orice fel de ciupercă de sezon. Ceapa trebuie tocată, uscată încet şi stropită cu oţet, zahăr şi sare. Punem o pastă de ciuperci pe care am creat-o. Eu ud foaia de aluat cu puţină apă. Scot aerul cu o riglă. Aceasta este forma tradiţională de pappardella, este goală, dar noi am umplut-o. Putem evident să le umplem cu orice legumă. Am fiert şi am glazurat pappardella. Aşezăm în centrul farfuriei. Punem o cremă de castane, câteva ciuperci, o napolitană din făină de castane. Iată piramidele cu ceapă şi sos de şofran şi un contrast cu pudră de ceapă arsă. Avem sosul de şofran.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰