Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum să prepari cea mai gustoasă umplutură pentru pastele ravioli

Ziua de vineri este egală şi cu răsfăţul culinar. Cum poţi să prepari rapid cea mai gustoasă umplutură pentru pastele ravioli?

de Andreea Gherasim

la 10.12.2021 , 13:33

Chef Alfredo: M-am gândit la o pappardella, o pappardella umplută. Foaia de aluat trebui să fie clar una subţire. Îl terminăm apoi cu diferite forme. Punem smântână, cu ceapă şi un cartof, pentru a-i da consistenţă. Aceasta este umplutura noastră. Puteţi folosi ciuperci pioppini sau porcini, orice fel de ciupercă de sezon. Ceapa trebuie tocată, uscată încet şi stropită cu oţet, zahăr şi sare. Punem o pastă de ciuperci pe care am creat-o. Eu ud foaia de aluat cu puţină apă. Scot aerul cu o riglă. Aceasta este forma tradiţională de pappardella, este goală, dar noi am umplut-o. Putem evident să le umplem cu orice legumă. Am fiert şi am glazurat pappardella. Aşezăm în centrul farfuriei. Punem o cremă de castane, câteva ciuperci, o napolitană din făină de castane. Iată piramidele cu ceapă şi sos de şofran şi un contrast cu pudră de ceapă arsă. Avem sosul de şofran. 

Vezi și
Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Comentarii


Întrebarea zilei
SONDAJ: Aţi folosit un Advent Calendar în perioada sărbătorilor de iarnă?
Observator » Reţete » Cum să prepari cea mai gustoasă umplutură pentru pastele ravioli