Antena Meniu Search
x

Bărbaţii cu iubite pisăloage au şanse mult mai mici să sufere de diabet

Mulţi bărbaţi consideră că nimic nu poate fi mai enervant decât o parteneră pisăloagă. Cercetătorii americani îi contrazic, însă. Savanţii de peste Ocean au descoperit că femeile care îşi bat la cap partenerii sunt motivul pentru care aceştia nu fac diabet.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 17:13

Vezi și

Mulţi bărbaţi consideră că nimic nu poate fi mai enervant decât o parteneră pisăloagă. Cercetătorii americani îi contrazic, însă. Savanţii de peste Ocean au descoperit că femeile care îşi bat la cap partenerii sunt motivul pentru care aceştia nu fac diabet. Iar ca să ajungă la un asemenea rezultat halucinant, oamenii de ştiinţă au analizat peste o mie de cupluri din Statele Unite.

Femeile cu temperament vulcanic sunt adeseori criticate pentru comportamentul lor faţă de parteneri. Cu toate acestea, personalitatea lor puternică poate fi un avantaj pentru sănătatea bărbatului.

Potrivit cercetătorilor din Statele Unite, iubitele pisăloage pot preveni apariţia diabetului la bărbaţi.

Aproape 1.230 de cupluri din Statele Unite au luat parte la studiul realizat de Universitatea Michigan State în colaborare cu Universitatea din Chicago.

Fiecare participant a fost întrebat atunci cum se simte în viaţa de cuplu. Mai exact, dacă are încredere în partener iar nu în ultimul rând dacă se simte cicălit de cel de lângă.

Rezultatele au fost de-a dreptul uimitoare. În timp ce femeile cu parteneri calmi au prezentat un risc redus de apariţie a diabetului, în privinţa domnilor lucrurile au stat diferit.

Cercetătorii au arătat că bărbaţii cu iubite pisăloage au şanse mult mai mici să sufere de diabet. Totul se datorează faptului că acest tip de iubite sunt de obicei mult mai atente la stilul de viaţă al partenerului.

Iar bărbaţii tind să ţină cont de sfaturile lor privind sănătatea. De asemenea, potrivit oamenilor de ştiinţă, femeile pisăloage sunt mult mai inteligente şi calculate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Bărbaţii cu iubite pisăloage au şanse mult mai mici să sufere de diabet