Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt victimele răpuse de noua variantă Delta, în România. Unul dintre bărbaţi avea 35 de ani

Varianta Delta a coronavirusului a mai făcut două victime în România. Este vorba despre doi bărbaţi de 35 şi 62 de ani din Bacău. Unul dintre ei era întors recent din Finlanda, iar celălalt din Irlanda. Membrii familiilor celor doi au fost şi ei infectaţi şi sunt în izolare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.07.2021, 19:45

Vezi și

Bărbaţii de 35 şi 62 de ani de ani au murit săptămâna trecută, dar medicii abia acum au aflat că erau infectaţi cu tulpina Delta. Bărbatul de 35 de ani se întorsese din Finlanda acum două săptămâni, cu simptome de Covid, aşa că a fost internat în spital. Cum zona de unde venise avea puţine cazuri de îmbolnăviri cu SarsCov 2, medicii i-au făcut şi secvenţiere pentru tulpina Delta. Bărbatul nu era vaccinat şi suferea de alte boli.

La fel, şi bărbatul de 62 de ani, recent întors din Irlanda. Direcţia de Sănătare Publică din Bacău a transmis că în judeţ există un focar familial de COVID-19 - vorbim despre toţi membrii familiei bărbatului întors din Finlanda. Toate rudele au stat în izolare acasă, sub supravegherea medicului de familie. Vorbim, în total, de trei morţi din cauza variantei Delta a SarsCov 2. Săptămâna trecută, şi un bărbat din Piteşti, de 72 de ani, şi-a pierdut viaţa. Până acum, în ţara noastră au fost raportate 57 de cazuri cu varianta Delta, în 9 judeţe din ţară. Cele mai recente cazuri vin, azi, din Iaşi - două şi Hunedoara - trei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Cine sunt victimele răpuse de noua variantă Delta, în România. Unul dintre bărbaţi avea 35 de ani