Antena Meniu Search
x

Video Coadă la un centru de vaccinare din Oradea, după ce oamenilor li s-au promis vouchere de cumpărături

Centrele de vaccinare drive-thru s-au dovedit a fi un adevărat succes şi continuă să atragă zilnic zeci de persoane care doresc să se vaccineze. Ieri la centrul din Arad a fost rândul taximetriştilor. Aproximativ 70 de şoferi s-au încolonat la vaccinare. Şi la Oradea zeci de persoane s-au strâns în parcarea unui centru comercial după ce au aflat că vor primi vouchere de cumpărături, dacă se vaccinează.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 16:41

Vezi și

Pentru că iau zilnic în maşină zeci de clienţi taximetrişti sunt permanent expuşi riscului de a se infecta cu Sars-CoV 2. Aşa că iniţiativa de a se vaccina, într-un adevarat maraton, i-a bucurat pe toţi. Printre ei şi câţiva şoferi srilankezi.

''Sunt din Sri Lanka. Am venit să mă vaccinez. Sunt şofer de taxi şi duc foarte mulţi oameni, de aceea am venit să ma vaccinez.''

''Având în vedere situaţia, este necesar să ne vaccinăm.'' 

A fost o procedură simplă şi rapidă pentru cei aproximativ 70 de taximetrişti veniţi la centru.

Pe acelaşi subiect

''Având în vedere că transportam pasageri, aproximativ cam 20-30 de persoane în cazul meu, consider că e o măsură de protecţie a mea, a familie mele şi a celor cu care intru în contact.'' 

Lazăr Faur, viceprimar: Le mulţumim pentru gestul lor, iar celorlalţi oameni care încă nu s-au vaccinat le spunem să vină cu încredere să se vaccineze.

Alexandru Oancea, coordonator centru vaccinare: Încă nu am înregistrat reacţii adverse post vaccinare. Lumea este foarte multumită de acest centru.

Centrul drive-thru de la Arad s-a deschis în urmă cu două săptămâni, iar de atunci aproape 2.300 de persoane s-au vaccinat.

Oamenii au fost impulsionaţi de voucherele de cumpărături

Aglomeraţie a fost şi în parcarea unui centru comercial din Oradea. Zeci de persoane care s-au vaccinat aici au avut parte de o surpiză: au fost recompensate cu vouchere de cumpărături.

''Aţi ştiu de aceste vouchere?

Da am ştiu, am citit ieri pe Facebook că de azi se primeşte.''

''Crezi că vor veni mai multe persoane să se vaccineze odată cu această campanie?

Cred că da. Dacă vor afla de asta cu siguranţă vor veni.''

Tichetul se acordă o singură dată pentru fiecare persoană, fie la administrarea primei doze de vaccin, fie la rapel. Campania se derulează pe parcursul a patru săptămâni, iar centrul comercial a pus la bătaie 5.000 de astfel de vouchere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sanatate » Coadă la un centru de vaccinare din Oradea, după ce oamenilor li s-au promis vouchere de cumpărături