Antena Meniu Search
x

Experiment live Observator. Viaţa în autoizolare la domiciliu

Acest experiment jurnalistic realizat de Observator vă dezvăluie prin ce trec şi cum rezistă presiunii uriaşe românii aflaţi în autoizolare la domiciliu, de teama coronavirusului. Colegul nostru Valentin Stan, se va afla, la rândul său, în acest rol.

de Redactia Observator

la 27.02.2020, 08:20

  • Observator vă arată cum e viaţa în autoizolare.
  • Reporterul Valentin Stan va sta 14 zile închis în casă.

Acest experiment jurnalistic realizat de Observator vă dezvăluie prin ce trec şi cum rezistă presiunii uriaşe românii aflaţi în autoizolare la domiciliu, de teama coronavirusului. Sunt mii de români în aceste momente care trebuie să stea închişi în locuinţe timp de 14 zile. Colegul nostru Valentin Stan, se va afla, la rândul său, în acest rol. Va sta în autoizolare la domiciliu timp de 2 săptămâni şi îl puteţi vedea Live aici, pe site-ul nostru, dar şi pe contul de Youtube al Observatorului, zilnic, 24 din 24 de ore, timp de 2 săptămâni.

Menţionăm că reporterul Valentin Stan nu prezintă simptomele niciunei boli şi face parte din acest experiment jurnalistic pentru a arăta prin ce trec persoanele care sunt la autoizolare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Experiment live Observator. Viaţa în autoizolare la domiciliu