Antena Meniu Search
x

Explicaţiile medicilor de la Floreasca după imaginile cu un bărbat care a zăcut pe jos în faţa spitalului

Este scandal la Spitalul Floreasca, după ce un bărbat a fost filmat zăcând pe jos în faţa spitalului, sub ochii impasibili ai medicilor. Deşi un doctor era la doar un metru de el, nu s-a oprit nici măcar să verifice dacă mai respiră. Bărbatul a fost luat de poliţişti şi internat în alt spital. Medicii de la Floreasca spun că au vrut să îl trateze, dar omul a fost agresiv şi a refuzat intervenţia. Acuzaţiile la adresa medicilor de la Floreasca nu se opresc aici: un alt bărbat susţine că paramedicii spitalului au refuzat să îi resusciteze tatăl.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 28.06.2020, 21:44

Vezi și
  • Bărbatul era băut, susţin medicii.
  • El a fost internat la un alt spital.

La nici doi metri de un medic de la Spitalul Floreasca, în faţa intrării de la Urgenţe, un bărbat zace întins pe jos. Imaginile şocante au fost filmate miercuri. Bărbatul este ignorat, deşi nu dă vreun semn de viaţă.

(Reporter): De ce nu s-a oprit nimeni la el?

(Raluca Moldoveanu, medic Floreasca): Pentru că domnul era agresiv. De domnul s-au apropiat multi doctori şi personalul de la pază de mai multe ori.

Medicii de la Floreasca spun că bărbatul de 49 de ani a fost primit în spital. Era sub influenţa băturilor alcoolice, a refuzat consultul medical şi a plecat. Conform legii, doctorii nu pot acorda îngrijiri medicale dacă pacientul nu vrea.

Raluca Moldoveanu, medic Floreasca: A avut o atitudine neadecvată, agresivă, violentă chiar, atât verbal cât şi fizic.

Într-un final, bărbatul s-a ridicat şi a ameninţat că se aruncă în faţa maşinilor.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt, Poliţia Capitalei: Bărbatul a fost identificat şi transferat la o unitate spitalicească unde a fost internat.

Imaginile tulburătoare au fost filmate de un bărbat, care susţine că şi tatăl lui a fost maltratat de personalul de la Floreasca. Fostul regizor Octavian Fulger, în vârstă de 92 de ani, a ajuns miercuri la spital, după ce i s-a făcut rău. A fost trimis acasă rapid pe motiv că este sănătos.

Octav Fulger, fiul Octavian Fulger: Mi-a spus: “m-au traumatizat, s-au purtat foarte urât cu mine, în viaţa mea nu am fost abuzat aşa”. Ce ai păţit, tată? “M-au lovit, m-au scăpat de pe targă”.

A doua zi, bărbatul s-a simţit din nou rău. Fiul său a chemat iar ambulanţa, care nu ar fi ajuns în timp util.

Octav Fulger, fiul Octavian Fulger: Se mişcau extrem de greu, după care zice “A, eu nu pot să resuscitez, are coastele rupte, asta se cheamă profanare de cadavre, eu nu fac aşa ceva, sun şi declar moarte suspectă”. Ceea ce a făcut!

Bărbatul a depus plângere la poliţie. Iar conducerea Spitalului Floreasca a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Explicaţiile medicilor de la Floreasca după imaginile cu un bărbat care a zăcut pe jos în faţa spitalului