Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sanofi donează 100 de milioane de doze de hidroxiclorochină către 50 de țări, pentru lupta cu covid-19

Gigantul farmaceutic francez Sanofi a anunțat, vineri, că a decis să doneze 100 de milioane de doze de hidroxiclorochină către 50 de țări.

de Cristian Ionescu

la 10.04.2020 , 16:57

- Profimedia
  • 100 de milioane de doze de hidroxiclorochină, donate de Sanofi către 50 de țări.

Gigantul farmaceutic francez Sanofi a anunțat, vineri, că a decis să doneze 100 de milioane de doze de hidroxiclorochină către 50 de țări.

Hidroxiclorochina este un medicament anti-malarie vechi de zeci de ani, considerat de unii specialiști ca potențială armă împotriva noului coronavirus.

Într-un comunicat, compania a declarat că și-a mărit capacitatea de producție cu 50% în cele opt site-uri de producție ale hidroxiclorochinei din întreaga lume, adăugând că până în vară va crește producția până la de patru ori.

Articolul continuă după reclamă

"Sanofi solicită coordonarea între întregul lanț de hidroxicloroquina din întreaga lume pentru a asigura furnizarea continuă a medicamentului, dacă s-a ajuns la un tratament bine tolerat și eficient la pacienții cu COVID-19", se arată în comunicat, citat de Reuters.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sănătate » Sanofi donează 100 de milioane de doze de hidroxiclorochină către 50 de țări, pentru lupta cu covid-19