Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice la Spitalul Universitar din Bucureşti: Morga instituţiei plină de morţi COVID, care nu mai au loc în frigidere

Imagini dramatice surprinse la morga Spitalului Universitar din Bucureşti. Morţii de Covid nu mai au loc în frigidere, iar zona este plină de cadavre puse în saci.

de Monica Palade

la 13.12.2023, 22:50

Vezi și

45 de decese pe zi sunt înregistrate la Spitalul Universitar de Urgență București, atât de COVID, cât și non-COVID. Drept pentru care a fost nevoie de suplimentarea numărul de saci de la 100 la 500. 

"Morga spitalului Universitar. Nu mai este loc. Peste 90% nevaccinati. Aici este un tata, o mama, o sora sau un frate. Uneori chiar si copilul cuiva. Asta este realitatea, nu ce-i aici pe facebook. Sa le fie rusine celor ce raspandesc mesaje false si lipsite de empatie! Rusine personajelor precum Șosoacă si rusine acelor preoți de incep slujba cu fraza "nu va vaccinati"- mesajul care a ingenunchiat Romania. Atat am de spus!", a scris pe pagina de Facebook, Andra Ionescu, alături de clipul cu puternic impact emoţional.

Ce spune spitalul

În Spitalul Universitar de Urgență București sunt internați peste 400 de pacienți pozitivi și aproximativ 400 de pacienți negativi, toți cu forme severe de boală. Aproximativ 100 de pacienți sunt internați cu forme extrem de grave, intubați și necesitând suport ventilator avansat.

Medicii fac eforturi supraomenești, dar există cazuri de pacienți pozitivi, care vin cu forme avansate de boală și care au multiple comorbidități și din păcate pied lupta cu boala. Sâmbătă a existat un număr mai mare de morți, aproximativ 40 de decese, astfel că a fost nevoie să fie folosite toate spațiile Departamentului Prosectură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Imagini dramatice la Spitalul Universitar din Bucureşti: Morga instituţiei plină de morţi COVID, care nu mai au loc în frigidere