Antena Meniu Search
x

Managerul Spitalului Județean Târgu Jiu, dus la spital cu izoleta, după al doilea test pozitiv pentru coronavirus

Scandal la spitalul din Târgu Jiu. Managerul celei mai mari unităţi medicale din Gorj a ajuns la spital cu izoleta. Directorul a fost testat pozitiv pentru Covid 19, dar nu a fost internat, în primă fază, pentru că a așteptat un al doilea test care să confirme infecția.

de Redactia Observator

la 03.05.2020, 23:08

Vezi și
  • Managerul nu a recunoscut rezultatul primului test.
  • El a sunat la 112 după ce a făcut febră.

Directorul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a sunat, duminică dimineață, la 112. Avea febră și a fost transportat la spital cu izoleta. Acum este în stare bună, internat în Secția de Boli Infecțioase.

Încă de sâmbătă a fost testat pozitiv pentru Covid 19, dar nu a fost internat în primă fază. Pentru că testul a fost făcut în laboratorul de genetică de la Târgu Jiu, recent inaugurat, dar care nu a fost încă omologat de Ministerul Sănătății. Așa că fiecare test făcut aici trebuie reconfirmat la un alt laborator din țară. Duminică a venit, de la București, un nou rezultat. Şi acela, pozitiv.

Alături de manager, mai sunt internați în spital alți cinci angajați.

Numărul îmbolnăvirilor ar putea crește pentru că sunt 50 de teste în așteptare. 100 de angajați ai spitalului sunt izolați la domiciliu și ministrul Sănătății nu exclude varianta ca frâiele unității medicale să fie preluate de militari, dacă situația se va agrava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Managerul Spitalului Județean Târgu Jiu, dus la spital cu izoleta, după al doilea test pozitiv pentru coronavirus