Antena Meniu Search
x

Mâncare stricată găsită la un târg de produse tradiţionale din Braşov

Mâncare stricată, recongelată şi păstrată în recipiente murdare a fost vândută, fără nicio reţinere, la un târg de produse tradiţionale din centrul oraşului Braşov. Totul a fost descoperit în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorului.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 00:14

Vezi și

Mâncare stricată, recongelată şi păstrată în recipiente murdare a fost vândută, fără nicio reţinere, la un târg de produse tradiţionale din centrul oraşului Braşov. Totul a fost descoperit în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorului. Agentul economic nici măcar nu avea autorizaţie de funcţionare.

Resturi de mâncare- legume sote şi ciorbă, recongelate, mucegăite şi ţinute în găleţi murdare. Asta au descoperit inspectorii de la protecţia Consumatorului în timpul unui control fulger la un târg de produse tradiţionale din Piaţa Sfatului. Fără să ştie ce pericole se ascund în farfurie, sute de oameni mâncau la terasa în aer liber.

Şi carnea tocată era recongelată, ţinută în soare în pungi de plastic mizerabile.

Cartofii, deja tăiaţi şi curăţaţi, erau depozitaţi lîn butoaie murdare. Unii clienţi nu au părut însă deranjaţi de descoperirea inspectorilor.

În plus, inspectorii au descoperit şi alte pericole la care erau expuşi şi clienţii, şi angajaţii.

Firma nu avea autorizaţie de funcţinoare. A fost amendată cu 30.000 de lei şi nu mai poate participa la târguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Mâncare stricată găsită la un târg de produse tradiţionale din Braşov