Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un medic din Gorj invită pe cei care nu cred în coronavirus să vină la spital: "Vă dăm noi echipament"

Medicul Elena Cristina Juscu, medic în Spitalul Tâgu Cărbuneşti, suport Covid, a lansat o provocare în mediul online, pentru toate persoanele care nu cred în existenţa coronavirusului, să vină la locul ei de muncă şi să se convingă personal.

de Cristian Ionescu

la 22.07.2020 , 22:30

Invitaţie pentru negaţioniştii Covid, făcută de un medic de la spitalul suport Covid din Târgu Cărbuneşti - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Un medic invită negaţioniştii covid la spital
  • Cadrul medical promite şi echipament de protecţie

"Eu sunt unul dintre medicii care lucreaza in spitalul Tg Carbunesti, suport COVID! Saptamana trecuta din 3 pacienti cu Covid internati de mine, 1 era cu pneumonie, 2 cu simptome usoare. Toti pacientii mei ma cunosc, m-au vazut si ma pot recunoaste... si eu pe ei! Si pot sa confirme daca e nevoie! Toti au primit medicamente. Cu alt pacient am petrecut aprox 2 ore in sala de operatie alaturi de colegii mei asistenti si medici incercand sa ii rezolvam o problema medicala, imbracati adecvat: costum de spital, combinezonul “star trek”, halatul chirurgical, 2 masti, viziera si 3 perechi de manusi! Fara aer conditionat, bineinteles! Si nu, nu am cerut, nu cer si nu primesc spaga sau atentii! Cam pe fiecare tura a mea, am oferit pacientilor din hrana noastra personala, o felie de pizza, cozonac, clatite, etc. Nu ne-au cerut ei, asa am considerat noi! Si nu ne-am imbogatit in perioada asta! Apropo.... sunt unii pacienti care dimineata dau comanda: 3 cafele, apa si mai repede ca ne grabim! Asa cum spunea un coleg intr-o postare, va invitam si pe dvs sa vedeti realitatea! Va dam noi echipament, doar veniti! Apoi postati va rog! Va doresc sanatate!", scrie medicul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sănătate » Un medic din Gorj invită pe cei care nu cred în coronavirus să vină la spital: "Vă dăm noi echipament"