Antena Meniu Search
x

Nelu Tătaru: "Era imperios necesar să înceapă şcoala, copiii își doreau". Ministrul crede că septembrie va fi "o lună de foc'

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a comentat începutul școlii, precizând că era important ca școala să înceapă, pentru că "își doreau copiii". Ministrul a precizat că, în cea mai mare parte, normele au fost respectate în interiorul şcolilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.09.2020, 22:09

Școala a început în România, la 14 septembrie
Ministrul Tătaru este de părere că era imperios necesar să se deschidă școlile, pentru că își doreau copiii - Hepta
  • Ministrul crede că regulile s-au respectat, în mare
  • Septembrie va fi o lună foarte dificilă, crede Tătaru

"Luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc, în măsura în care am avit mai multe măsuri de relaxare. Astăzi, în prima zi de şcoală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre şcoală. Până la intrarea în curte, înspre şcoală, a fost destul de aglomerat şi am observat că şi în fata şcolilor a fost aglomeraţie. Sper că a fost doar o zi de început în care nu eram obişnuiţi pentru un început de şcoală în acest mod. Era imperios necesar să înceapă şcoala, atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional. Copiii îşi doreau, copiii îşi doreau şi trebuiau să existe nişte reguli", a precizat Tătaru.

Se așteaptă o creștere a numărului de cazuri

Tătaru spune că se aşteaptă la o creştere a numărui de cazuri de infectare cu noul coronavirus, după reluarea cursurilor.

"Sperăm ca riscurile să fie reduse la minim, să avem o creştere uşor perceptibilă, să rămânem pe acest platou pe care ne aflăm astăzi, până în 1.500 de cazuri. În respectarea regulilor există un parteneriat: elevi, profesori, părinţi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Nelu Tătaru: "Era imperios necesar să înceapă şcoala, copiii își doreau". Ministrul crede că septembrie va fi "o lună de foc'