Antena Meniu Search
x

Octavian Jurma anunță un nou record absolut al pandemiei de Covid: Un român moare din 3 în 3 minute din cauza infecției cu coronavirus

Octavian Jurma, medic epidemioloog, a analizat statisticile Covid de săptămâna trecută și a constatat că au fost atinse noi recorduri. Potrivit specialistului, un român moare din 3 în 3 minute din cauza infecției cu coronavirus, țara noastră urmând să depățească pragul total de 50.000 de morți de la începutul pandemiei.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 12:39

Octavian Jurma anunță un nou record absolut al pandemiei de Covid: "Moartea seceră acum românii cu o viteză de 1 deces la 3.3 minute" - facebook.com/ROVaccinare

Potrivit lui Octavian Jurma, "cea mai evidentă dovadă că nu am învățat nimic din tragedia de la Colectiv este că o lăsăm să se repete de multipe ori în multiple forme".

Într-un nou mesaj pe Facebook, specialistul a anunțat că, săptămâna aceasta am încheiat cu un nou record absolut al pandemiei de COVID-19.

"3,072 de decese intr-o singura saptamana. Moartea secera acum romanii cu o viteza de 1 deces la 3.3 minute [oficial], 439 decese pe zi si 13,367 decese pe luna. Este echivalentul a 45 de tragedii Colectiv din 2015, 3 revolutii din 1989, 2 cutremure din 1977 si 1 atac terorist ca cel din 9.11 in SUA.

Si asta doar in acesta saptamana! Saptamana viitoare vom mai adauga 3,000 de decese si vom depasi pragul total de 50,000 de morti de la inceputul pandemiei. Mare majoritatea oraselor din Romania au o populatie mai mica de 50,000 de suflete. Iar pentru fiecare roman ucis, mai sunt zece vindecati dar schiloditi care adesea nici macar nu inteleg ce li se intampla si cat de mare este pretul minciunii care i-a tinut departe de vaccin. Ce au aceste morti in comun cu cele de la Colectiv? Puteau fi prevenite de autoritati", scrie Octavian Jurma pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

6.993 cazuri de COVID și 322 de decese, în ultimele 24 de ore

România înregistrează 6.993 cazuri noi de COVID și 322 de decese. 11 dintre acestea sunt anterioare. Conform datelor existente la nivelul CNCCI luni, în ultimele de 24 de ore au fost înregistrate 6.993 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 322 decese, dintre care 11 anterioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Octavian Jurma anunță un nou record absolut al pandemiei de Covid: Un român moare din 3 în 3 minute din cauza infecției cu coronavirus