Antena Meniu Search
x

Revolta unei asistente din Sibiu care lucrează în prima linie încă de la începutul pandemiei: "I-am rugat să se vaccineze şi nu au vrut. Acum, îmi sunt pacienţi"

Criza sanitară pe care România o traversează în această perioadă a fost cauzată, în mare parte, de cei care nu s-au vaccinat. Cel puţin asta susţine o asistentă medicală din Sibiu.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 12:19

Revolta unei asistente din Sibiu care lucrează în prima linie încă de la începutul pandemiei: "I-am rugat să se vaccineze şi nu au vrut. Acum, îmi sunt pacienţi"
- Shutterstock - foto ilustrativ

Mihaela Oprean, asistentă la Spitalul General Căi Ferate din Sibiu, spune că este revoltată de faptul că oameni pe care îi ruga nu cu mult timp înainte să se vaccineze acum îi sunt pacienţi. "Ce mă revoltă? Mă revoltă că am mers în campanii de vaccinare şi i-am rugat să se vaccineze şi nu s-au vaccinat şi acum sunt la noi bolnavi. (...) Vă rog, vaccinaţi-vă!", a declarat Mihaela Oprean pentru Agerpres.

La maratonul vaccinării de la Sibiu s-au vaccinat în weekend-ul trecut 554 de persoane

Femeia lucrează cu pacienţi Covid încă de la începutul pandemiei, din urmă cu doi ani. În weekend-ul trecut, după ce a ieşit din tura de la spital, Mihaela Oprean a mers la sediul Filarmonicii din Sibiu, acolo unde s-a organizat un maraton al vaccinării pentru a imuniza oamenii.

La maratonul vaccinării de la Sibiu s-au vaccinat în weekend-ul trecut 554 de persoane. Inclusiv preşedintele Consiliului Judeţean din Sibiu, Daniela Cîmpean, s-a vaccinat pentru a da un exemplu oamenilor. La maratonul vaccinării a participat personal medical de la trei spitale: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pneumoftiziologie şi Spitalul General C.F.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Revolta unei asistente din Sibiu care lucrează în prima linie încă de la începutul pandemiei: "I-am rugat să se vaccineze şi nu au vrut. Acum, îmi sunt pacienţi"