Antena Meniu Search
x
LIVE

Prefectul de Constanţa: "Virusul ne-a şters o comunitate de pe faţa pământului. 457 de oameni au murit de COVID, în octombrie"

Prefectul Constanţei, Silviu Coşa, a afirmat că în luna octombrie au murit de COVID la nivelul judeţului 457 de persoane, precizând că “virusul ne-a şters o comunitate de pe faţa pământului, fără scrupule, făra milă”, explicând că atâţia locuitori are o comună, notează news.ro.

De Redactia Observator la 01.11.2021, 09:59
Prefectul de Constanţa: "Virusul ne-a şters o comunitate de faţa pământului. 457 de oameni au murit de COVID, în octombrie"
- Facebook / Silviu Coşa

Silviu Coşa a anunţat pe pagina sa de Facebook că peste 60.000 de constănţeni s-au vaccinat în luna octombrie. “Le mulţumesc tuturor celor peste 60.000 de constănţeni care s-au vaccinat luna aceasta! Din păcate, însă, 457 de persoane nu au avut timp să se salveze în faţa COVID-19, o boală necruţătoare atunci când nu ai niciun scut împotriva ei. Imaginaţi-vă că, în luna octombrie, în judeţul nostru au murit, din cauza COVID-19, aproape la fel de multe persoane câte trăiesc în comuna Dumbrăveni. Virusul, practic, ne-a şters o comunitate de pe faţa pământului, fără scrupule, făra milă. În aceste ultime două luni ale anului, facem tot ce ţine de noi să sporim eforturile din campania de vaccinare. De la coordonatori, până la bunicii noştri din satele constănţene, cu toţii trebuie să vâslim în acelaşi sens”, a declarat Silviu Coşa, prefectul judeţului Constanţa.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Prefectul de Constanţa: "Virusul ne-a şters o comunitate de pe faţa pământului. 457 de oameni au murit de COVID, în octombrie"