Antena Meniu Search
x

Un pacient ce trebuia consultat de simptome de coronavirus a fugit din Institutul Matei Balș

Un incident a fost semnalat duminică seară în București. Un bărbat care trebuia consultat pentru simptome de coronavirus a plecat din Institutul Matei Balș și a declanșat o alertă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.02.2020, 20:52

  • Bărbatul s-a întors astăzi din Malaezia.
  • El nu prezenta simptome de coronavirus.

Un incident a fost semnalat duminică seară în București. Un bărbat care trebuia consultat pentru simptome de coronavirus a fugit din Institutul Matei Balș și a declanșat o alertă.

Surse medicale spun că bărbatul, care e italian cu cetățenie română, s-a întors duminică din Malaezia. Conform procedurii, el a fost trimis de DSP la Institutul Matei Balș pentru investigații aprofundate. Bărbatul nu prezenta, totuși, simptome de coronavirus. Aceleași surse medicale spun că, l-a un moment dat, s-a plictisit să aștepte și a plecat.

Medicii au anunțat poliția, care a reușit să-l identifice în București, în zona Virtuții. El le-a explicat că a plecat pentru că îi era foame.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mașina poliției la casa bărbatului

Bărbatul a fost supravegheat de polițiști. Surse medicale, dar și judiciare, spun că ulterior au venit și analizele, care au ieșit negative, iar individul nu ar fi suspect de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sanatate » Un pacient ce trebuia consultat de simptome de coronavirus a fugit din Institutul Matei Balș