Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie, la Floreasca, risca să fie muşamalizat, anunţă ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătății a anunţat că este regretabil ce s-a întâmplat la spitalul Clinic de Urgență București, unde o pacientă a suferit arsuri grave chiar în sala de operație.

de Cristian Ionescu

la 28.12.2019 , 19:03

Ministrul Sănătăţii anunţ despre cazul pacientei arse la Floreasca Cazul pacientei arse la Floreasca risca să fie muşamalizat - foto Hepta

Ministrul Sănătății a anunţat că este regretabil ce s-a întâmplat la spitalul Clinic de Urgență București, unde o pacientă a suferit arsuri grave chiar în sala de operație.

Victor Costache a precizat că a dispus trimiterea imediată a unei echipe de control,  de la Inspectia Sanitară, fiindcă exista pericolul mușamalizării acestui caz.

Ministrul Sănătăţii: "Nu vom avea niciun fel de milă față de cei care au greșit"

Articolul continuă după reclamă

Încă din cursul serii de ieri, o echipă din cadrul Inspecției Sanitare a DSP București, a demarat un control  la unitatea sanitară, se arată într-un comunicat transmis de ministerul Sănătăţii.

A fost verificat  protocolul operator din data când s-a produs intervenția chirurgicală și s-au consemnat declarațiile la o parte din personalul implicat în incident. Restul personalului va fi audiat, luni, 30.12.2019, întrucât la data efectuării controlului nu a fost prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că o pacientă a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în timp ce medicii efectuau o intervenţie chirurgicală. Pacienta a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se află în stare gravă. O echipă de investigaţie de la ministerul Sănătăţii a ridicat acte şi documente despre eveniment. De asemenea, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a declanșat verificări.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » Cazul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie, la Floreasca, risca să fie muşamalizat, anunţă ministrul Sănătăţii