Antena Meniu Search
x

Pralinele de ciocolată cu tricolorul românesc, un desert patriotic în Anul Centenarului

Anul centenarului îşi pune amprenta pe aproape tot ce ne înconjoară. De la suvenirurile vândute în zonele turistice, până la tendinţe vestimentare. Iar de acum, a ajuns şi în farfurie.

Vezi și

Anul centenarului îşi pune amprenta pe aproape tot ce ne înconjoară. De la suvenirurile vândute în zonele turistice, până la tendinţe vestimentare. Iar de acum, a ajuns şi în farfurie. Vorbim de cel mai patriotic desert, care e produs în Mureş: pralinele de ciocolată cu tricolorul românesc.

Sunt puţini oameni pentru care ciocolata nu este dulcele preferat. De aici a pornit şi ideea de afacere a lui Alin, care la 43 de ani, de la profesia de economist, a ales să se facă ciocolatier în Târgu Mureş. A accesat programul Start up Nation şi a primit finanţare. Iar acum face ciocolată personalizată.

După 20 de minute, desertul e numai bun de mâncat. Alin spune că deocamdată face produsele numai la cerere, dar că în viitor se gândeşte să deschidă şi un punct de vânzare în oraş.

Ciocolata este un produs cu o istorie de peste 2000 de ani. Oamenii de ştiinţă au descoperit că beneficiile ei sunt atât de ordin psihic cât şi fizic, cu o singură condiţie. Să fie consumată cu măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sanatate » Pralinele de ciocolată cu tricolorul românesc, un desert patriotic în Anul Centenarului