Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primul medic care vorbeşte deschis despre carantinarea României: "Un lockdown între 10 decembrie şi 10 ianuarie poate salva mii de vieţi"

Într-o perioadă în care autorităţile se feresc să utilizeze termeni precum "lockdown" sau "stare de urgenţă", deşi România este în plin val 4, un medic imunolog este de părere că o închidere a ţării pentru o lună ar putea salva vieţile a mii de români.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 20:50

Radu Ciornei, un medic imunolog din Suceava şi deputat în Parlamentul României, spune că guvernanţii nu au ştiut să gestioneze valul 4 al pandemiei, iar un lockdown în perioada 10 decembrie - 10 ianuarie, ar fi o idee bună pentru români.

Radu Ciornei este de părere că autorităţile au pierdut lupta cu pandemia, iar acum fiecare cetăţean în parte trebuie să fie atent şi să se protejeze singur. Într-un amplu mesaj postat pe contul său de Facebook, Radu Ciornei afirmă că vaccinarea, purtarea măştii şi distanţarea socială sunt primele trei măsuri pe care oricine le poate lua pentru a se proteja de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Primul medic care vorbeşte deschis despre carantinarea României: "Un lockdown între 10 decembrie şi 10 ianuarie poate salva mii de vieţi"