Antena Meniu Search
x

Reacția lui Valeriu Gheorghiță, întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare

Susținerea campaniei de vaccinare de către maneliști ar putea fi benefică, a spus, marți, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță. El consideră că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 16:35

Reacția lui Valeriu Gheorghiță, întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare
Valeriu Gheorghiță - Guvernul României / Facebook
  • Valeriu Gheorghiţă: Am observat şi noi că în rândul oamenilor există o dorinţă semnificativ mai mare de a se vaccina cu vaccin de la compania Pfizer.
  • Valeriu Gheorghiţă: Aceasta e realitatea - mare parte a instituţiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută în rândul oamenilor. Tocmai de aceea e important să implicăm alţi vectori.

Întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare, președintele CNCAV a declarat, marți, în conferința de presă, că s-a gândit la acest aspect, pentru că orice persoană care aduce un plus în privința vaccinării trebuie luată în calcul, relatează Mediafax.

Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să își găsească locul în acest demers de comunicare și de activități pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

Acesta consideră că nimeni nu trebuie să aștepte o decizie de la nivel central pentru ca o persoană să susțină campania de vaccinare.

„Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme și nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea sa poate să susțină acest demers de vaccinare, ținând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toții același lucru și anume revenirea la normalitate, limitarea consecințelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulțumită cu existența acestei pandemii și cu atâtea restricții de luni de zile. Cu toții ne dorim să scăpăm de restricții, să revenim la viața normală, cu toții suntem obosiți și de aceea demersul acesta de comunicare trebuie să fie luat ori de câte ori o persoană consideră că poate să facă acest lucru și nu trebuie să ne uităm doar la persoane care se bucură de o popularitate crescută, însăși persoana care este vaccinată reprezintă un exemplu pentru cei din jurul lui și puterea exemplului este importantă”, a mai spus Gheorghiță.

Trupa Cargo s-a implicat în maratonul de la Timișoara, au mai spus reprezentanții CNCAV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Reacția lui Valeriu Gheorghiță, întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare