Antena Meniu Search
x

Video România începe vaccinarea copiilor de 5 - 11 ani. Câte programări sunt necesare pentru a deschide un flacon Pfizer

Mâine începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani, pentru care părinţii au putut face programare inca din 13 ianuarie. Astăzi au ajuns şi dozele de vaccin şi sunt distribuite în teritoriu.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 25.01.2022, 21:30

Vezi și

Cele 114.000 de doze de vaccin pentru copii au fost aduse astăzi cu avioanele în trei oraşe din România. 90.000 de doze au ajuns la Bucureşti, iar câte 12.000 la Timişoara şi Cluj Napoca. Vor fi transportate către centrele regionale şi de acolo către fiecare centru de vaccinare. 220 de astfel de centre sunt în ţară. 

Începe vaccinarea copiilor de 5 - 11 ani

Vaccinarea ar trebui să înceapă mâine la prima oră. Până acum, aproape 3.400 de părinţi au făcut programare pe platformă, dar pot duce copiii la centre şi fără programare. Pentru a deschide un flacon, este nevoie de cel puţin 10 copii care să se vaccineze la centrul respectiv. În judeţul Cluj, de exemplu, cele mai multe programări sunt la un centru unde s-au anunţat opt copii. Alţi coordonatori spun că vor deschide flacoanele chiar dacă au mai puţini copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sanatate » România începe vaccinarea copiilor de 5 - 11 ani. Câte programări sunt necesare pentru a deschide un flacon Pfizer