Antena Meniu Search
x

Cum a fost pregătit Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru cazuri de coronavirus

La Iași la Spitalul de Boli Infecțioase, o rezerva specială este pregătită în orice moment să primească pacienții cu suspiciune de infecție cu noul tip de coronavirus.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.02.2020, 20:52

O rezervă a fost instalată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru eventuale cazuri de coronavirus Vezi și

La Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase, o rezerva specială este pregătită în orice moment să primească pacienții cu suspiciune de infecție cu noul tip de coronavirus.

”Este o rezervă de izolare. O boxă cu un singur pat, cu grup sanitar propriu, cu circuite separate, conform normelor de la minister. Suntem deja pregătiți dacă apare suspiciunea”, ne explică medicul Irina Teodorescu.

În cazul pacienților suspecți de coronavirus sau în cazul confirmării bolii, internarea e făcută în această rezervă. Accesul este controlat, se poate intra doar din afara clădirii, pentru ca pacienții să nu intre în contact cu alte persoane din spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, au fost suplimentate și stocurile de echipamente necesare pentru astfel de situații. Spitalul din Iași este unul dintre cele 5 din țară, pregătite pentru eventuale cazuri de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Cum a fost pregătit Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru cazuri de coronavirus