Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei persoane în contact cu pacientul cu coronavirus din București, puse în carantină (Video)

Trei persoane care au fost în contact cu pacientul cu coronavirus în București au fost puse în carantină. Ele au fost duse sâmbătă seară în centrul special amenajat în Capitală.

de Cristian Toteştean

la 07.03.2020 , 20:47

  • Este vorba despre două femei și un bărbat.
  • Pacientul cu coronavirus a fost în Italia.

Trei persoane care au fost în contact cu pacientul cu coronavirus în București au fost puse în carantină. Ele au fost duse sâmbătă seară în centrul special amenajat în Capitală.

Cele trei persoane, un bărbat și două femei, au fost aduse la centrul de carantină din București cu o autoutilitară a pompierilor SMURD și au fost însoțite de medici cu combinezoane de protecție contra coronavirusului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei persoane care au fost în contact cu primul pacient cu coronavirus din București au fost puse în carantină
Vezi și

Cei trei au fost în contact cu bărbatul de 49 de ani, primul pacient cu coronavirus confirmat în Capitală. El s-a întors recent din Italia și s-a întors de la Roma. Pe 27 februarie, s-a izolat voluntar la domiciliu, acuzând febră.

După ce a fost confirmat cu coronavirus, bărbatul a fost transportat la Institutul Matei Balș din București.

În România, sâmbătă, au fost confirmate 4 cazuri de coronavirus. Bilanțul pacienților infectați a ajuns la 13 în țara noastră.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sănătate » Trei persoane în contact cu pacientul cu coronavirus din București, puse în carantină (Video)