Antena Meniu Search
x

Se suspendă toate zborurile de Spania și Italia, anunță autoritățile

Autoritățile române au anunțat măsuri suplimentare destinate să oprească răspândirea coronavirusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.03.2020, 22:09

Autoritățile române au anunțat măsuri suplimentare destinate să oprească răspândirea coronavirusului. În acest sens, ministrul de Interne a anunțat că se suspendă toate zborurile spre Spania şi din Spania către România pentru 14 zile.

Mai exact, se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura intră în vigoare începând cu data de 18.03.2020, ora 18.00, ora României.

De asemenea, se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 23 martie 2020.

Aceste măsuri nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Sanatate » Se suspendă toate zborurile de Spania și Italia, anunță autoritățile