Antena Meniu Search
x

15 tramvaie din Capitala, blocate de un sofer care a parcat neregulamentar

Un sofer a reusit sa blocheze, aseara, circulatia a nu mai putin de 15 tramvaie, pe Soseaua Giurgiului din Capitala. Barbatul a parcat masina aproape de sine, apoi a plecat linistit acasa

Vezi și

Mai bine de doua ore. Atat au fost nevoiti vatmanii sa astepte ca sinele sa fie eliberate. Tramvaiele 1 au ajuns rand pe rand, la capat de linie, in zona Eroii Revolutiei si urmau fie sa se retraga la Depoul Dudesti, fie sa plece in ultimele curse. “De o ora trebuia sa plec in cursa si stau din cauza unuia care a parcat neregulamentar si a blocat 15 tramvaie”, a explicat vatmanul Ion Petre.

Vatmanii au sunat la 112, iar politistii au incercat sa gaseasca proprietarul masinii. Initial, au batut pe la usile locatarilor din zona, apoi au cerut ajutor colegilor de la dispecerat. “Cand s-a intors la masina a declarat ca nu a dorit sa blocheze circulatia, dar a fost chemat la sectie a sa dea declaratii”, a precizat inspectorul Andrei Codau, purtator de cuvant al BPR.

Oamenii n-au asteptat, insa, pana cand soferul s-a intors la masina. Infometati si grabiti sa ajunga acasa dupa o zi obositoare de munca, ei au pus mana de la mana si au mutat singuri autoturismul.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulatiei mijloacelor de transport in comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 15 tramvaie din Capitala, blocate de un sofer care a parcat neregulamentar