Antena Meniu Search
x

1.500 de persoane apar în acte că locuiesc la aceeaşi adresă, o casă cu două camere din Bucureşti

1.500 de persoane locuiesc în Bucureşti într-o casă cu doar 2 camere. Nu e o glumă, nici caz social, ci realitatea din actele statului.

Vezi și

1.500 de persoane locuiesc în Bucureşti într-o casă cu doar 2 camere. Nu e o glumă, nici caz social, ci realitatea din actele statului. Să vinzi vize de flotant e o afacere tot mai profitabilă pe care au pus ochii şi aleşii statului. Cât costă acum obţinerea unui buletin de Bucureşti, aflaţi dintr-un reportaj filmat cu o cameră ascunsă. 

Din 1982, lucrurile au evoluat graţie internetului. Acum, ofertele pentru o viză de Bucureşti se găsesc pe toate gardurile. Vorbim despre o industrie ilegală cu preţuri pentru toate buzunarele. Astfel, obţinerea unei vize în Sectorul 5, în zonele Rahova-Ferentari ne costă între 50 şi cel mult 100 de euro. În schimb, cu cât ne apropiem mai mult de centrul Bucureştiului, cu atât preţurile devin tot mai piperate. Obţinerea unei adrese fictive în Piaţa Victoriei ne costă chiar şi 400 de euro.

Vize se tot găsesc, bani să fie.

Vânzător: Vreţi buletin? Eu vă fac buletin pentru 10 ani. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Şi dacă vreau flotant? 

Vânzător: Flotant nu pot să vă fac, nu ne dă voie. V-aş face, mi-ar conveni mai bine, dar nu ne dă voie. 

Reporter:Cum adică nu vă dă voie? 

Vânzător: Ne-au zis la ghişeu că nu e voie. Eu sunt la început.

Căutăm o persoană mai experimentată. Găsim un domn dispus să negocieze.

Vânzător: E vorba de condiţia omului, vreau să ajut pe cineva, nu neapărat o afacere. 100 de euro e ok? Dacă sunteţi un om de condiţie, scădem suficient ca să fie ok.

Unii vânzători au dus afacerea la extrem. În sectorul 2, într-o casă de 60 de metri pătraţi, cu 3 camere, pe hârtie apare că locuiesc 1583 de persoane. În sectorul 3, în evidenţele statului, apare că într-o casă cu 4 camere locuiesc 1048 de persoane. 

Acum deputaţii vor să schimbe regulile jocului şi să se ţină cont de un calcul matematic atunci când sunt eliberate vize de flotant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 1.500 de persoane apar în acte că locuiesc la aceeaşi adresă, o casă cu două camere din Bucureşti