Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul erou! A sărit în Dâmboviţa ca să salveze de la înec un băiat de 13 ani, gândindu-se la copilul lui de acasă

Gândul că îl aşteaptă un copil acasă a determinat un poliţist din Bucureşti să sară în Dâmboviţa pentru a salva de la înec un minor.

de Redactia Observator

la 25.09.2017 , 20:44

Gândul că îl aşteaptă un copil acasă a determinat un poliţist din Bucureşti să sară în Dâmboviţa pentru a salva de la înec un minor. Băiatul de 13 ani era la pescuit împreună cu bunicul său, dar amândoi au căzut în apă. În ciuda eforturilor medicilor, bătrânul a murit astăzi la spital. 

"Ajutor, nu ştiu să înot, vă rog să mă ajutaţi! Sunt momente în meseria noastră de poliţist în care nu ai timp foarte mult să te gândeşti. Asta a fost primul impuls, gândul că am şi eu un copil acasă şi i se poate întâmpla ce i s-a întâmplat celuilalt." În câteva secunde, Bogdan a renunţat la echipamentul de pe el şi a sărit în Dâmboviţa. Copilul de 13 ani şi bunicul lui erau împreună la pescuit, dar au căzut amândoi în râu. Echipajul lui Bogdan a ajuns primul la faţa locului. 

Încercând să recupereze undiţa, amândoi au sfârşit în apele râului. "L-am tras către mal şi în momentul în care l-am tras pe scară am observat că în apă mai este şi o a doua persoană. Un major care era inconştient deja. Practic pe amândoi i-am tras fără să-mi dau seama că copilul se ţine de cealaltă persoană care era sub apă.", povesteşte Bogdan Neghină, poliţistul erou.

Vezi și

Scafandrii l-au adus şi pe bunic la mal. Medicii SMURD s-au chinuit zeci de minute să-l salveze pe bărbatul de 60 de ani.

Bărbatul a murit astăzi la Spitalul Universitar. Nepotul lui, salvat de agentul Neghină, este în stare bună. Bogdan are un copil de şase luni şi s-a înrolat acum 8 ani în Poliţie. Mâine, va susţine un examen de promovare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Poliţistul erou! A sărit în Dâmboviţa ca să salveze de la înec un băiat de 13 ani, gândindu-se la copilul lui de acasă