Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi copii, victimele flăcărilor

Un băieţel de 1 an şi patru luni luptă să trăiască, după ce a suferit arsuri pe 95% din suprafaţa corpului, într-un incendiu violent. Sora lui, cu doi ani mai mare, este şi ea în îngrijirea medicilor pentru că s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

de Redactia Observator

la 17.01.2015 , 08:42

Un băieţel de un an şi patru luni luptă să trăiască, după ce a suferit arsuri pe 95% din suprafaţa corpului, într-un incendiu violent. Sora lui, cu doi ani mai mare, este şi ea în îngrijirea medicilor pentru că s-a intoxicat cu monoxid de carbon. 

Copilul de un an şi patru luni este adus în stare foarte gravă la o ambulanţă, care îl va transporta la spital în Bucureşti. Este atent monitorizat de aparate, iar orice secundă contează. Medicii l-au pierdut şi l-au readus la viaţă de două ori.

Micuţul era în cameră cu sora lui, atunci când a pornit incendiul. Părinţii au fost alertaţi de fumul gros care ieşea din încăpere, dar au ajuns prea târziu pentru a-i scoate teferi pe cei doi copii.

Vezi și

Fetiţa, în vârstă de trei ani şi jumătate, s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Tatăl a scos-o şi pe ea din cameră şi a dat-o în grija medicilor.

Părinţii neglijenţi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă. Dacă băiatul nu va supravieţui, încadrarea s-ar putea schimba la ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Doi copii, victimele flăcărilor