Antena Meniu Search
x

2014 va fi anul intuiției

Scrie în stele şi în cifre că în 2014, astrele îi vor recompensa pe cei buni, care vor primi înapoi triplu. Tot de atâtea ori vor plăti şi cei care au făcut greşeli.

Vezi și

Numerologii spun că ne aflăm în anul universal cu numărul 7.

O socoteală simplă făcută după ce au fost adunate cifrele care compun 2014. E anul răsplată pentru cei care au fapte bune.

Ceilalţi, se vor căi, spun numerologii. Tot ei sunt cei care au făcut adunări şi scădri pentru a afla cât de bine sau cât de rău le va merge politicienilor. Pentru Adrian Năstase, născut în zodia racului, începutul de an e capital.

În primele trei luni ale anului, astrele nu vor alinia un 11 bun pentru George Becali. El va face un pas înapoi. Există, totuşi şi o perioadă favorabilă racului din Pipera.

Cel mai greu îi va fi lui Victor Piţurcă. Astrologii spun că e vremea ca el să plătească pentru greşelile din trecut.

Cristian Cioacă e în zodia taurului. El va avea probleme cu justiţia. Mai ales că dosarul Elodia e departe de a se fi încheiat.

E anul pierderilor şi al câştigurilor. Depinde însă de alinierea planetelor şi de conjuncturi. Un lucru e cert şi general valabil. Va fi anul intuiţiei. Aşadar, al şaptelea simţ va fi pe primul loc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » 2014 va fi anul intuiției