Antena Meniu Search
x

22 de răniţi după ce un autocar românesc s-a răsturnat în Ungaria

Au fost clipe de groază pe o autostradă din sudul Ungariei. 22 de oameni - între care 3 români - au fost răniţi după ce autocarul în care se aflau a derapat pe şoseaua îngheţată şi s-a răsturnat 10 metri într-un şanţ.

Vezi și

Înmatriculat în România, aducea turişti maghiari la Harghita Băi. 3 oameni, inclusiv un bebelş de numai câteva săptămâni, sunt în stare gravă.

Printr-un coşmar au trecut cei 29 de oameni din autocarului înmatriculat în Harghita. Era ora 20.00 când, cu puţin înainte de a intra pe autostrada M6, în sudul Ungariei, şoferul nu a mai putut stăpâni maşina. Autocarul care venea dinspre Budapesta a intrat în balans, apoi pe contrasens, a lovit un parapet şi a sfârşit într-un şanţ adânc de 10 metri.

Ambulanţe, echipe de poliţie şi pompieri din trei localităţi au ajuns imediat la locul accidentului.

Angajat al unei firme de transport din localitatea Corund, bărbatul, împreună cu un alt coleg, tot român, aduceau un grup de turişti maghiari ce plătiseră o excursie de 10 zile în Harghita

Unul dintre şoferi îşi luase şi copilul de zece ani în călătorie. În total, 22 de pasageri au fost răniţi în accidentul ale cărui cauze sunt încă neclare. Poliţiştii nu exclud nicio ipoteză.

Firma de transport care a organizat cursa are licenţă de transport intern şi internaţional de persoane. Aceasta a fost, însă, o cursă ocazională, la cererea turiştilor din Ungaria. Poliţia din Odorheiu Secuiesc a descins chiar azi la sediul firmei pentru verificări.

Firma de transport a avut un contract încheiat cu o firma din Ungaria prin care se obliga s efectueze acest transport cu durata 6 februarie pana in 16. Tur retur

În haosul creat azi noapte, la Bucureşti a ajuns informaţia că toţi pasagerii sunt români. În consecinţă, o echipă de medici din Timişoara şi un echipaj de poliţie din Arad au plecat de urgenţă spre Ungaria la cererea ministrului transporturilor. La spital au mers si echipele consulare de la Ambasada României la Budapesta şi Consulatul General la Szeged. De asemenea, Poliţia Arad va sprijini autorităţile maghiare în anchetă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » 22 de răniţi după ce un autocar românesc s-a răsturnat în Ungaria