Antena Meniu Search
x

Trei copii si 40 de adulti au ajuns la spital, dupa botezul fiului unui fost deputat

Aperitiv toxic, la cumetrie! Trei copii si patruzeci de adulti au ajuns, de urgenta, la spital, direct de la botezul fiului unui fost deputat din Maramures. Pana sa vina felul doi, au chemat ambulantele

Vezi și

Un aperitiv periculos, condimentat cu toxiinfectie. A fost servit pe farfuriile unui restaurant luxos din Baia Mare, asezate in fata a peste o suta de invitati. Pentru 45 dintre invitati, petrecerea s-a incheiat dureros si brusc. Printre ei, trei copii care au mancat cu pofta branza din platouri.

Rand pe rand, petrecaretii afectati au fost scosi din restaurant, in scaune cu rotile sau pe targa si urcati in ambulante. Unuia dintre ei i s-a facut rau, chiar langa masina salvatorilor. Opt ambulante au pornit girofarul si au inceput cursa spre spital.

O femeie in rochia de bal a ajuns la spital, cu copilul. L-a purtat in brate, din ambulanta pana in fata medicilor. Un domn gatit si el, cu cravata, si-a mai revenit si cauta vinovatul din platou. Branza ar fi fost alimentul infestat care a bagat zeci de oameni in spital. Inspectorii au aflat ca lactatele servite la botez au fost cumparate din piata.

Parintii au vrut sa-si primeasca invitatii cu mancare buna, bio. Inspectorii au pornit un control fulger, printre tarabe. Nu au plecat cu mana goala. Au confiscat 50 de kilograme de branza, tinute in conditii insalubre si le-au sigilat in saci negri.

Branza bio a mai stricat o petrecere. In urma cu cateva zile, mai multi angajati ai Consiliului Judetean au trecut prin acelasi chin. Mancasera tot cas cumparat din piata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Trei copii si 40 de adulti au ajuns la spital, dupa botezul fiului unui fost deputat