Antena Meniu Search
x

Trei fete si trei baieti s-au ratacit in canionul "Valea lui Stan" din Muntii Fagaras

Setea de aventura era sa-i coste scump pe sase tineri din capitala. Au pornit pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din Arges si dupa ce s-a lasat noaptea si-au dat seama ca nu mai stiu incotro s-o ia.

Vezi și
Trei fete si trei baieti, intre 20 si 30 de ani au lasat grijile de-o parte si au plecat intr-o drumetie. Sa se relaxeze! Si-au lasat masinile la barajul Vidraru si de acolo au luat-o pe jos.  Valea lui Stan este cel mai lung camion din tara, foarte bine amenajat, numai ca la iesire urmeaza un parcurs prin padure unde ei, din cauza faptului ca au iesit pe intuneric, nu au mai stiau unde se afla”, a declarata directorul Salvamont Arges, Ion Sanduloiu.

Au intrat in panica si au sunat la serviciul salvamont. Trei salvamontisti, doi de la Pitesti si unul de la Curtea de Arges au plecat in cautarea lor. I-au gasit dupa aproape trei ore cu ajutorul unor fluiere.

Cand au ajuns la masini, cei sase tineri aproape ca au plans de bucurie.

Salvamontistii spun ca daca tinerii aveau la ei macar o sursa de lumina si erau echipati corespunzator poate ca nu aveau nevoie de ajutorul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Trei fete si trei baieti s-au ratacit in canionul "Valea lui Stan" din Muntii Fagaras