Antena Meniu Search
x

Galerie foto 5 idei de cadouri pentru Valentine's Day sau Dragobete. Cum îţi poţi surprinde iubitul

Valentine’s Day se sărbătoreşte în data de 14 februarie, în timp ce Dragobetele au loc pe 24 februarie. Ziua Îndrăgostiţilor este o ocazie nemaipomenită pentru cei care se iubesc ori care poartă sentimente unei persoane speciale, pentru a-şi deschide inima, pentru a spune ce gândesc şi pentru a arăta iubirea sub forma unor gesturi, declaraţii şi mici cadouri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.02.2021, 16:01

  • Un set de lux pentru bărbierit
  • Un portofel din piele

Înainte să mergi la cumpărături, trebuie să reţii totuşi câteva aspecte importante:

  • Fii creativă, nu apela la acele lucruri pe care le-ai văzut deja la el (parfumuri, haine); profită de ocazie şi ieşi din zona de confort, până la urmă este o sărbătoare romantică, gândeşte-te la acest lucru
  • Nu face alegeri în funcţie de ce îţi doreşti tu şi nu îi cumpăra lucruri care nu i se potrivesc, s-ar putea doar să-i induci ideea că ţi-ai dori să-l schimbi
  • Bazează-te mult pe personalitatea lui atunci când alegi cadoul, dacă nu este o persoană romantică, ci mai mult o persoană practică în materie de cadouri, te poţi gândi la ceva practic, dar care să îl facă să înţeleagă că te-ai gândit mult şi ai ţinut cont de dorinţele sale

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL PENTRU A VEDEA CADOURILE

În cazul în care ai rămas fără inspiraţie sau persoana iubită este destul de mofturoasă şi nu ai idee cum ai putea să o surprinzi, venim în ajutor cu 5 idei care ar putea aduce zâmbetul pe buze iubitului tău.

Un set de lux pentru bărbierit sau pentru îngrijirea bărbii

Seturile pentru barbă vor fi întotdeauna utile. Chiar dacă iubitul tău se bărbiereşte zilnic ori are nevoie să îşi îngrijească barba, un set de lux va fi mai mult decât necesar. În plus poţi alege o varietate de modele şi branduri. Îi poţi achiziţiona un set complet al unui brand ori poţi lua câte un produs pe care îl preferă şi i le poţi aranja într-o cutie frumos ambalată. 

Lasă-i în cutie un mesaj romantic şi parfumează cutia cu unul dintre parfumurile tale pe care ştii că îl adoră el. Se va bucura mai mult decât ai putea crede.

Un portofel din piele

Un portofel de calitate, din piele naturală sau ecologică, va fi mereu un cadou apreciat de orice barbat. Analizează puţin gusturile lui înainte de a merge la cumpărături sau uită-te la obiectele pe care le are deja în garderobă pentru a decide modelul şi culoarea.

Dacă este o persoană excentrică şi poartă în general culori extravagante, atunci aţi putea alege un portofel din piele într-o culoare ieşită din comun, însă dacă este o persoană mai sobră alegeţi o variantă simplă de culori închise. Dacă doriţi puteţi merge mai departe cu acest cadou, adăugând o cravată şi o pereche de şosete inedite. 

Parfumul preferat

Un cadou greu de oferit, dar totuşi foarte apreciat, parfumul poate fi alegerea perfectă pentru ziua de Valentine's Day. Trebuie să luaţi totuşi în calcul, atunci când alegeţi un parfum, care sunt gusturile sufletului vostru pereche.

S-ar putea ca un parfum dulce care vă place vouă să nu îi placă absolut deloc partenerului, care ar fi preferat un parfum cu note mai florale, fresh. Uitaţi-vă la setul lui de parfumuri, s-ar putea ca cel preferat să fie aproape terminat; în cazul acesta aţi obţinut răspunsul corect. 

Vezi şi: 5 idei de cadouri de Valentine's Day pentru iubita ta

Un ceas inteligent

Nu poţi da niciodată greş cu un accesoriu de acest fel, mai ales când e vorba de un gadget pe care îl poate purta şi folosi oricând. Este perfect în cazul în care face sport şi doreşte să îşi monitorizeze activitatea, dar este potrivit şi în viaţa de zi cu zi, la birou ori în vacanţe. Faceţi alegerea, bineînţeles, în funcţie de gusturile lui.

Aţi putea să deschideţi subiectul, subtil, în care să povestiţi despre ceasurile smartphone; astfel aţi putea afla şi ce părere are şi ce tip de model ar prefera: un ceas cu o curea din piele, din cauciuc ori cu zale.

O experienţă

De departe o idee ieşită din comun, inedită, cu care nu aveţi cum să daţi greş este să îi oferiţi iubitului vostru o experienţă! Dacă aţi epuizat deja toate ideile de cadouri, în acest an, puteţi să planificaţi o excursie sau o activitate pe care să o faceţi împreună.

De exemplu, v-aţi gândit la paintball sau la un poligon de tragere? Poate fi o modalitate foarte bună pentru a vă distra, mai ales dacă niciunul dintre voi nu este întocmai romantic. Partenerul categoric va aprecia gestul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 5 idei de cadouri pentru Valentine's Day sau Dragobete. Cum îţi poţi surprinde iubitul