Antena Meniu Search
x

Colectiv: 65 de tineri se zbat între viaţă şi moarte. Care este situaţia răniţilor

Conform ultimelor date de la Ministerul Sănătăţii, în 11 spitale din Capitală, sunt în total 65 de pacienţi în stare critică şi gravă

Conform ultimelor date de la Ministerul Sănătăţii, în 11 spitale din Capitală, sunt în total 65 de pacienţi  în stare critică şi gravă

Deşi mai mult de jumătate dintre ei sunt ventilaţi mecanic, 17 răniţi în incendiul din Colectiv au fost stabilizaţi şi urmează să fie trataţi în clinicile din Belgia şi Olanda. Doi  pacienţi au fost deja transferaţi la o clinică din Israel şi un spital din Germania. Costurile transportului şi tratamentului vor fi suportate integral de statul român.

Şapte copii sunt în continuare internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu. Trei dintre ei sunt la Terapie Intensivă.

Cei mai mulţi răniţi sunt în continuare internaţi la Spitalul de Arşi şi Spitalul Bagdasar-Arseni. Este vorba despre 27 şi, respectiv, 21 de pacienţi.

La Spitalul Elias mai sunt 12 răniţi internaţi, nouă dintre ei fiind în stare gravă în secţia de Terapie Intensivă, în timp ce în secţia de Chirurgie Plastică au mai rămas trei pacienti. 

De asemenea, şi Spitalul Universitar din Capitală îngrijeşte 17 răniţi, în timp ce la Spitalul de Urgenţă sunt 14 pacienţi internaţi.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Colectiv: 65 de tineri se zbat între viaţă şi moarte. Care este situaţia răniţilor