Antena Meniu Search
x

8 fraţi orfani din Gorj au sărbătorit pentru prima oară Ziua Copilului

E ziua copiilor, a inocenţei şi a bucuriei! O zi pe care opt fraţi orfani din Gorj au sărbătorit-o pentru prima oară în viaţa lor.

Vezi și

E ziua copiilor, a inocenţei şi a bucuriei! O zi pe care opt fraţi orfani din Gorj au sărbătorit-o pentru prima oară în viaţa lor. S-au strâns în jurul tatălui, s-au jucat şi au uitat, pentru câteva ore, de toate grijile.

Pentru ei, fiecare zi e o luptă. Şi-au pierdut mama în urmă cu doi ani şi de atunci se cresc unii pe alţii. Iar tatăl lor îşi sacrifică fiecare clipă ca să-i poată ţine împreună.

Opt glasuri au cântat în cor, pentru toţi copiii lumii. I-am găsit pe cei opt fraţi în curtea lor modestă din Târgu Cărbuneşti. Astăzi, mai mult ca niciodată, şi-au permis să viseze. Elena visează să devină cântăreaţă de muzică populară. Ne face rapid o demonstraţie.

Sora ei mai mică ar vrea să fie reporter. Şi are toate şansele. Dar nici Nicoleta, nici Andreea nu sunt mezinele familiei. Pe Prâslea l-am găsit la masă, între fraţii lui.

Îl cheamă Traian şi abia a împlinit doi ani. Tot atât a trecut de când mama lui a murit. În ziua în care i-a dat naştere, femeia s-a stins. Opt copii au rămas orfani. Moartea mamei le-a furat o parte din copilărie.

Astăzi, s-au jucat. Sub ochii tatălui lor, care îi creşte singur. Şi care munceşte zi şi noapte, din dragoste pentru ei. Sacrificiul lui este răsplătit cu fericirea din ochii celor mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 8 fraţi orfani din Gorj au sărbătorit pentru prima oară Ziua Copilului